torstai 24. toukokuuta 2012

Kana-aurajuusto-salaatti

Rakas päiväkirja. Tännää meinasin tehä elämäni ensimmäisen henkirikoksen. Tuosa meiän lähikaupasa oli nii vitun ankia muori tännää kassajonosa sammaan aikaan meikän kans ettei mittään vitun järkiä. Se saatanan kokovartalokasvain kitisi iha vitun jokasesta mahollisesta asiasta ja mää antoin sille kyllä kohtalaisen kovvaa pallautetta takasin. Olin nii ässänä siinä,  että varmana kaikila läsnäolijoilla teki mieli taputtaa meikäle ja tarjota litroittain kaliaa ja seksipalaveluja. Neki palavelut muute lasketaa nykyää litroisa. En muista tarkallee, että miten ne "keskustelut" siinä sitte meni ko olin nii raivona, mutta tässäpä nyt ainaki jotenki suurinpiirtei:

Olin siis kassajonosa ja se kurppa huohotti siinä meikän peräsä ostoskärryjensä takkaa meikän niskaan. Siis oikee semmosta jäätävää huohotusta. No mää olin fiksuna nuorenamiehenä jättäny siihe etteeni semmosen raon, että muut mahtuu siitä välistä kulukemaan pakastealtaan toisele puolele, nii se kääkkä tokas sieltä että "MENE NYT SIIHEN ETTEENPÄIN KU MAHTUU! SIIHEN JOKU KOHTA KIILAA VÄLLIIN EIKÄ PÄÄSTÄ KOKO PÄIVÄNÄ TÄÄLTÄ POIS!" Sivistin sitä kertomalla, että tommone väli on sillee kanssaeläjiä ajatellen iha fiksu tuosa piettää, joho se sitte tuumas että "MINÄ MENEN SIIHE VÄLLIIN JOS SINÄ ET MENE ETTEENPÄIN!" Siinä vaiheesa muistaakseni jätin sen kotkan vielä ommaan arvoonsa. No sitte huomasin, että siihe viereen aukastiin seuraava kassa, ja seuraava asia mitä tajusin oli että se saatanan muumio oli ilimeisesti jo teleportannu ittensä siihe kassalle niitten vankkureittesa kans. Menin sitte ite siihe sen perrään, ko aattelin että seleviän siitä kassalta kuitenki nopiampaa. Mutta VHITUUUUUUT. Se vitun ihimisperse jätti ne kärrynsä siihe meikän etteen, hipsi sinne toiseen päähän lastaan ostoksiaan ja ko siirsin niitä kärryjä, että pääsisin ite laittaan ostokseni hihinalle, nii se rupiaa huutaan että "ÄLÄ SIIRRÄ NIITÄ! MINÄ TULEN VIELÄ MAKSAMAAN ÄLÄ SIIRRÄ NIITÄ SIIHEN MINUN TIELLE!" Tokasin sille, että "No jos et tuohon välliin mahu ostoksias maksamaan nii saat aikapitkälti syyttää siitä iha ittiäs". No siihe se ei tainu meikäle vastata mittään, vaa rupes ostostensa perrään sohimaan sitä myyjää toki vielä lottokupongeillaan, ja ko myyjä kysy siltä jottai, että "haluakkonää nämä takasin?" nii se sotanorsu rupiaa kitiseen että "TOTTA KAI MINÄ HALUAN! NE KUULUU ANTAA TAKASIN! EI ÄRRÄLLÄKÄÄN KOSKAAN KYSYTÄ ETTÄ HALUAAKO VAAN NE ANNETAAN SUORAAN TAKAS!" Huokailin jo siinä vaiheesa ääneen siinä sen takana, että rupiappa nyt vittu eteneen siitä. No se lopulta sai tämän operaationsa suoritettua ja tuli meikän vuoro. Pyysin siinä sitte vielä ruokaostosten pääle myyjältä tupakkiaskin, nii se VITUN KÄVELEVÄ ULUKOHUUSSI SANNOO SILLE MYYJÄLE, ETTÄ "NO KYSYHÄN NYT NUORELTA VIELÄ PAPERIT KUN TUPAKKIA OSTAA!" Siinä vaiheesa palo lopullisesti taulu ja huusin sille, että "EI TAIJJA OLLA SINUN ASIA HUOLEHTIA TUOSTA, ETTÄ PAINU NYT SAATANA HELEVETTIIN SIITÄ ITKEMÄSTÄ." Myyjäki koitti vielä sille zombille sanua, että "joo hän käy meillä kyllä iha päivittäin ja tiiän että on täysikänen." Siis voi vittu mitä vitunkjodsfdfgdgf. Jotenki mennee taas yli ymmärryksen tuo, että mite jumalattoman perseestä voi yks ihmine olla. Toisaalta emmää ennää ees usko, että se oli ihmine. Varmana joku jaappanialaisten rakentama Haista Vittu -robotti mallia Ripulipissa-2012-666. Ei jumalauta.

Niijjoo vaa teimmää ruokaaki kuitenki sitte.

Kana-aurajuusto-salaatti:450g       Hunajamarinoituja kanasuikaleita
n. 2dl      Riisiä
2             Makiaa suippopaprikaa
½            Kurkku
1pkt        Miniluumutomaatteja
1prk       Persikkaviipaleita
½pkt      Aurajuustua
1pss       Pakastemaissia
              Lehtisallaattia
              Balsamicoa
              Sokeria
              Yrttisuolaa
              Mustapippuria
              Hunajaa

Ei jaksais kyllä ennää kirjottaa vaa pakko kai se on. Paista kanat, keitä riisit ja laita ne jäähtymään. Sekota kaikki sallaattikamppeet keskenää. Lyö pikkuseen kippoon balsamicoa, suolaa, sokeria, mustapippuria, hunajaa ja sekottele ne keskenää. Lissäile hunajaa tarpeen vaatiesa ja sitteko on mielestäs hyvvää nii kippaa sallaatin pääle, sekottele vielä kunnola ja SYÖ. Oli jumalattoman hyvvää ja pelasti tämän päivän, ainaki melekeen.

Laitetaa vielä loppuun terkut Tanjalle, jolla on neliäs paastopäivä menosa. AAHAHAHAHA!

2 kommenttia:

  1. MÄÄ TIESIN ETTÄ KIUSALLAS HETI TÄÄLÄ POSTAILET RUOKAHOMMIA ! Kiitti terkuista hei niiku hei ! Ja mää niin kuvittelen teikät sielä iha liekeisä ko joku mumetsu vähä vetäny kovvaa settiä ! :DDD Mutta hienoa, että et sortunut fyysissee väkivaltaan tuon kohtauksen aikana. Itelä olis varmaa ollu hyvinki vaikia olla nykäsemättä maxipantsit sen rupisen naaman ylitte !

    VastaaPoista
  2. :DDD voi vittttu hahahaha, söpö mummu <3

    VastaaPoista